Ontdek het gezicht achter... Miete Confiete

Wie zijn jullie en wat is jouw zaak?

Ik ben Anne-Mieke Beernaert van Atelier MIETE CONFIETE, een Wolwinkel die sinds 2013 in Assebroek te vinden is. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Atelier Miete Confiete is oorspronkelijk gestart als speciaalzaak voor opsmuk in de kinderkamer met een eigenwijs kleurrijk assortiment. Via zelfgemaakte artikelen en workshops groeide het assortiment verder uit met wol, garen en accessoires.

Het atelier werd stilaan een echte wolwinkel met parallel een webshop vol benodigdheden voor breien en haken. Onze ambitie is om voor ieder brei- of haakproject een geschikte garenkwaliteit te kunnen aanbieden.

Wol is een natuurlijk, tijdloos materiaal wat in de loop van de geschiedenis nauwelijks is veranderd. Wij gaan echter steeds op zoek naar wol met een X-factor, vol van natuurlijke vezels en uitgesproken kleurenpaletten.

Van onze leveranciers verwachten we aandacht voor duurzaamheid, het welzijn van de dieren, goede werkomstandigheden en een eerlijke omgeving voor de werknemers. afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

We selecteren wereldwijd inspirerende patronen (voor beginners tot gevorderden), maar - eerlijk is eerlijk - we hebben een lichte voorkeur voor Noord-Europese ontwerpers.

Die slagen er immers perfect in om het bijzondere “Hygge” gevoel te creëren, typerend voor “The Nordic Life". Het focussen op de dingen die er écht toe doen, zoals samenzijn met familie en vrienden en genieten van de fijne dingen in het leven. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Brugge vind je een aanrader?

Als collega handelaar van Brugge Cadeaubon zetten we graag onze oude buren Mathias & Tatiana van HobbyFeast in de kijker. Net als hun persoonlijkheid kun je hun winkel uniek noemen.

Vanuit hartje Brugge verkopen ze wereldwijd kralen en componenten voor sieraden - ze hebben de know-how en een onuitputtelijke voorraad (meer dan 300 leveranciers, 50 000 items op stock). Stilaan één van de grotere spelers in Europa - zowel als particulier als groothandel.

Ontdek hier meer over Miete Confiete of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Brugge