Ontdek het gezicht achter... Vossesteert

Wie zijn jullie en wat is jouw zaak?

Ik ben Saskia, de troste eigenaar van de Vossesteert. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Op 20 April gaan wij al onze 5de verjaardag vieren, we zijn hier gestart in 2018.

De opstart hier heeft ons veel werk gekost, het pand was redelijk vuil achtergelaten door de vorige eigenaar. Het was onze bedoeling om met Pasen te kunnen openen, maar door het vele opkuiswerk hebben we die deadline jammer genoeg niet gehaald. Wij staan erop dat het hier overal proper is, zo wil je het zelf als je ergens gaat eten.

Uitstel was gelukkig geen afstel, na we zelf onze draai gevonden hadden in de keuken en de zaal konden we al snel genieten van een leuk vast cliënteel. Op zondag mogen we veel families ontvangen aan grote tafel, altijd gezellig!

We genieten hier in de buurt van een veel positieve mond aan mond reclame, doet altijd deugd als je ziet dat je inspanningen geapprecieerd worden.

Met de plusmama in de keuken en een helpende hand van de dochters kunnen we hier echt spreken van een familiezaak. Klanten voelen dit precies ook aan, we horen vaak dat ze zich hier thuisvoelen. afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

Voor mezelf zijn dat zeker onze ribbetjes. We kruiden ze zeer goed en grillen ze steeds vers. Dit leidt dan wel tot een wachttijd van een half uurtje, maar ze zijn het zeker waard.

Onze paling is nog een grote favoriet. Veel mensen komen speciaal voor de paling naar hier. Het succes ervan ligt waarschijnlijk aan het feit dat ik tussen de paling opgegroeid ben. Mijn ouders hadden een palinghandel en zo weet ik perfect wat er goed en minder goed is aan een paling.

De beste dingen komen in drieën dus raad ik je graag nog onze kikkerbillen aan. Die vind tegenwoordig niet veel meer op de kaart en bij ons zijn dit echt wel vlezige billen waar je van kan smullen. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Brugge vind je een aanrader?

Ik ga graag eens langs bij de HAP in het Zilverpand, ze hebben super lekkere broodjes, verse sapjes en een heerlijke brownie.

Ontdek hier meer over Vossesteert of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Brugge