Ontdek het gezicht achter....Boutique Hotel ’t Fraeyhuis, Bar Boutique & In The Mood – dinner in the park

Wie ben je en wat is je zaak?

Wij zijn Dimitri Van Maele – Reso, Stefanie Van Maele – Reso en James Balfoort, samen met ons ganse topteam zijn wij het gezicht achter Bar Boutique, In The Mood – dinner in the park en Boutique Hotel ’t Fraeyhuis. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Enkele jaren geleden zijn wij op het pand in het Minnewaterpark gevallen en zijn we gestart met de verbouwingen, na enkele jaren verbouwen zijn we gestart met Bar Boutique en Boutique Hotel ’t Fraeyhuis (°2019). afbeelding We bestaan al een kleine 15 jaar en zijn gestart met bistro Hollywood op ’t Zand. Enkele jaren geleden hebben we dit omgetoverd tot In The Mood en nu omwille van de coronapandemie hebben we het concept van In The Mood overgebracht naar het Minnewaterpark, waar In The Mood – dinner in the park samen met Bar Boutique gevestigd zijn.

Daarnaast hebben op ’t Zand nu Odette’s Croquettes opgestart, waar ambachtelijke kroketten op grootmoeders wijze geserveerd worden. We brengen pure ingrediënten en bijzondere combinaties in een krokant jasje boordenvol smaak geserveerd met een twisty salade en heerlijke dip. Naast onze kroketten van Odette, zijn ook onze tapas in Odette’s Croquettes te verkrijgen. afbeelding Naast onze drank- en eetgelegenheden hebben we ook nog onze vakantielogies, die allemaal deel uitmaken van VMR BOUTIQUE COLLECTION, een familie van charme-, boutique- en luxe accomodaties (hotel, B&B’s en vakantielogies). Hieronder vallen Vakantielogies Hollywood, B&B Le Foulage, B&B Chester, B&B De Bornedrager en Boutique Hotel ’t Fraeyhuis.

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

Onze Mood rundsburger is een grote klassieker, deze wordt gebakken op de big green egg en in combinatie met ons ‘secret’ moodsausje zeker een aanrader. Ook onze tapas zijn zeker ook aan te raden, gezellig tafelen met diverse kleine gerechtjes en een keuze aan smaken. Al onze gerechten worden altijd vers en met de grootste zorg samengesteld en gemaakt. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Brugge vind je een aanrader?

We willen graag elke handelaar steunen en als favoriet markeren. De coronapandemie heeft voor elke ondernemer een impact gehad en elke ondernemer verdient steun om deze periode zo goed mogelijk door te komen.

Ontdek hier meer over Bar Boutique, Ontdek hier meer over Boutique Hotel 't Fraeyhuis, Ontdek hier meer over In the Mood - dinner in the park of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Brugge