Ontdek het gezicht achter.... Chocolatier Dumon

Wie ben je en wat is je zaak?

Ik ben Jelle Descamps van Chocolaterie Dumon. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Oud-student van Ter Groene Poorte Stephan en Marjan Dumon legden begin jaren 90 het zaadje voor ons verhaal. Sinds 2010 schrijf ik met onze hechte ploeg hier aan verder. Door de jaren heen groeiden we in Brugge tot de 3 winkels die we er vandaag hebben. Daar voelen we rechtstreeks de polsslag van onze binnen- en buitenlandse klanten. Zij zijn ons klankbord en houden ons scherp, want ook in de chocolade speelt Brugge Champion’s League.

Het doet ons telkens plezier te horen tot in welke uithoeken van de wereld onze vakkennis gewaardeerd wordt wanneer onze klanten een doosje meenemen op reis.

Chocolade is emotie! afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

Verandering van spijs doet eten! Zeker in ons brede gamma ultraverse pralines, maar ook onze heerlijke ijsjes in de zomer. Mijn favoriet verandert met de gelegenheid, de seizoenen, het gemoed, het gezelschap, … van een extra donkere origineganache over onze zachte caramel tot onze smeuïge hazelnootpraliné. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Brugge vind je een aanrader?

De Brooklyn in de Noordzandstraat, ik vind er altijd dat nét ietsje anders. Ze voelen mijn stijl aan en weten gepast iets nieuws voor te stellen. In een mooie ruime winkel die rust brengt, samen met de unieke stadstuin met monumentale beuk.

Ontdek hier meer over Chocolatier Dumon of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Brugge