Ontdek het gezicht achter... de Computerkliniek

Wie ben je en wat is je zaak?

Mijn naam is Lucia Ceballos Duyck, ik ben de trotse zaakvoerder van de Computerkliniek te Brugge. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Ons bedrijf zag het daglicht als een ‘uit de hand gelopen hobby’ van mijn echtgenoot. Computers waren een deel van ons leven en mijn echtgenoot was zwaar geobsedeerd door alles wat met IT te maken had, software – hardware , er waren geen grenzen en de kennis moest steeds verscherpt worden.

Ons huis stond in den beginne vol met computers, destijds nog zware en logge bakken. Geen zicht in het huis van een jong gezin met 2 kleine kinderen en een grote hond. We besloten dan maar een winkel en depannagedienst aan huis & eigen atelier te openen, destijds in de Gentpoortstraat te Brugge, anno 2002.

We kregen meteen ook een spontane sollicitatie binnen voor een stageplaats en gingen daar graag op in. In 2008 namen we een bevriende collega zijn winkel ook over in Assebroek en hebben we even onze 2 winkel open gehouden, echter na een jaartje sloten we in de Gentpoortstraat om zo alles op alles te zetten in de Nijverheidsstraat te Assebroek. (waar we tevens beschikken over parking voor de deur) Ondertussen zijn we gegroeid en hebben we ook een eigen webshop. Onze nadruk ligt vooral op service en correct advies.

Geen enkele klant gaat hier buiten zonder passend en vooral gepersonaliseerd en duidelijk advies. We letten er nauwlettend op dat de klanten een verstaanbaar antwoord krijgen op hun vragen, want geef toe, computervragen moeten verstaanbaar worden opgelost. afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

Een favoriet item dat heb ik niet … IT is leuk en alles in IT is fun. Mijn favoriet in de winkel is niet tastbaar – het gaat om onze service!

Niets gaat boven een klant die ons dankbaar is dat de herstelling vlot liep en dat hij of zij nu een antwoord kreeg op de vraag en dat het probleem van de baan is. Of een klant die met een nieuwe laptop de deur buiten gaat, met al zijn data erop netjes overgezet vanop zijn oude defecte laptop. afbeelding Service, daar draait het om! Een woordje uitleg bij die nieuwe computer of waarom ging het verkeerd en hoe hebben we het opgelost.

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Brugge vind je een aanrader?

Muziekwinkel Rombaux, daar kun je elk liedje neuriën, ze kennen het! Ook de kledingzaak Twee Meisjes, je komt binnen en kunt er rustig op het gemak kuieren en snuisteren, je vind er altijd iets leuks en unieks. Ook Goûts et Couleurs, steeds toffe dingen en mooie design. Karmamarkt, de verpakkingsarme winkel. Heerlijk te vertrekken thuis met je lege potten en die dan gevuld terug in de kast te steken! Zonder onnodig verpakkingsafval. Allemaal winkels waar je vriendelijk begroet en bediend wordt in het hartje van Brugge. Wat een luxe.

Ontdek hier meer over de Computerkliniek of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Brugge