Ontdek het gezicht achter.... Goûts et Couleurs

Wie ben je en wat is je zaak?

Ik ben Ester De Vestele het gezicht achter Goûts et Couleurs in Brugge afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Goûts et Couleurs is een interieurbureau alsook een (tweedelige) conceptstore waar je enerzijds terecht kan om je woning verder aan te kleden of in te richten, maar ook om leuke gadgets te kopen, illustraties, juweeltjes etc. Sinds enkele jaren kan je de fysieke winkel ook online vinden op onze webshop. Goûts et Couleurs is 8 jaar geleden gestart als interieurbureau, de winkel bestaat 7 jaar. De naam van de zaak komt van de uitdrukking ‘des goûts et des couleurs on ne discute pas’ , een uitdrukking die klopt als een bus!

afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

De Pikaplant, een luchtdicht terrarium, vind ik persoonlijk wel een leuk item voor in huis. Groen in huis, in een bokaal, het oogt niet alleen mooi, deze kamerplanten recyclen al het water binnenin, zodat je ze nooit water hoeft te geven. Een must-have!

afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Brugge vind je een aanrader?

Ik ga graag shoppen bij Boetiek Ruth, de winkel is er zo mooi en rustgevend, ik hou van haar collecties en Ruth is ook een erg toffe madam!

Ontdek hier meer over Goûts et Couleurs of koop online een Cadeaubon Brugge die je kan spenderen bij Goûts et Couleurs en de andere 85 Brugse lokale handelaars.

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Brugge