Ontdek het gezicht achter.... Lobster Pot

Wie ben je en wat is je zaak?

Ik ben Stéphane Batsleer van Restaurant Lobster Pot. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Ik was gedurende 13 jaar manager van een gerenommeerd 4-sterren hotel te Brugge en tevens uitbater van een Thais restaurant in de Smedenstraat. Ik had altijd de wens om nog eens zelf achter het fornuis te staan in een eigen restaurant zonder al te veel personeel. Op mijn vijftigste heb ik beslist om mijn andere taken op te geven en mij te richten op een seafood restaurant. Van aankoop tot op het bord kan ik het ganse proces sturen en ervoor zorgen dat de klanten topproducten voorgeschoteld krijgen aan eerlijke prijzen. Het oude Kardinaalshof stond leeg en enkele afspraken later werd het huurcontract getekend. Ondertussen zijn we 4 jaar bezig en behaalden we in 2018 reeds het Q-label van Westtoer, een erkenning voor onze kwaliteit zowel naar gerechten als naar bediening. afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

Er staan 2 homariums in de zaal, zodat de gasten de kreeften, langoesten en ander lekkers uit de zee kunnen bekijken. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Brugge vind je een aanrader?

We hebben een uitstekende verstandhouding met Hotel Castillon. Ze zijn op een boogscheut van ons verwijderd en sturen regelmatig hun gasten langs. Uiteraard doen we onze uiterste best om ook die mensen met een prettig gevoel te laten vertrekken na een onvergetelijke maaltijd.

Ontdek meer over het Lobster Pot hier of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Brugge