Ontdek het gezicht achter.... MAIS OUI

Wie ben je en wat is je zaak?

Wij zijn Emmanuelle & Charlotte Behets, twee zussen. Samen hebben we in 2016 MAIS OUI opgestart, een boetiek voor dameskledij en accessoires in centrum Brugge. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Wij zijn de 2 jongste van 4 zussen en al heel ons leven 2 handen op één buik. Mode is voor ons allebei altijd een grote passie geweest. We werden vaak aangesproken op onze leuke kledij dus kwam het idee om die stijl ook aan te bieden. We waren allebei even uitgekeken op onze bureaujob en in 2016 beslisten we dat we de sprong wilden nemen. De winkel is opengegaan op 1 oktober 2016.

Als zussen staan we al altijd heel dicht bij elkaar. Dat maakt het samenwerken ook zo leuk. We kennen elkaar door en door en hebben soms aan 1 blik genoeg om te weten wat de ander denkt. Vaak vragen de mensen ons of dat niet moeilijk is om als zussen samen te werken, maar voor ons is het tegendeel waar. We zouden met niemand kunnen en willen wisselen. MAIS OUI, dat zijn wij ook samen.

Misschien leuk om weten is dat we het jaar voor we gingen openen, samen op de lesbanken zaten. We volgden samen een cursus Bedrijfsbeheer want we wilden het goed doen. Zo samen les volgen, gaf ook weer iets apart.

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

Uiteraard houden we van alles wat in de winkel hangt. Als we er één iets moeten uithalen, is het misschien wel onze schoenen van M.Moustache. Vooral de Andrée sneakers vinden we top en de klanten hebben ook al getoond dat ze ervan houden.

M.Moustache is een merk die we zelf in Parijs hebben ontdekt. We waren onmiddellijk fan. Misschien wel omwille van het feit dat we hiervoor naar Parijs moeten, is dit één van onze favorieten. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Brugge vind je een aanrader?

Zowel Paula Mostaert & Boekhandel De Reyghere raden wij sterk aan.

Voor de heerlijkste hotdogs in een ongedwongen sfeer met leuke muziek op de achtergronden wanneer De Reyghere binnenstapt, voel je meteen de passie voor boeken. Ze hebben een heel divers aanbod en zijn bovendien erg behulpzaam.

Ontdek hier meer over Mais Oui of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Brugge