Ontdek het gezicht achter... Schoonheidinstituut Eleonora

Wie zijn jullie en wat is jouw zaak?

Ik ben Eleonora, beter gekend als Noortje. Trotse zaakvoerster van 3 schoonheidsinstituten in Brugge. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Ik startte als zelfstandig student in mijn slaapkamer. Ik had toen een Ikea kastje en 2 stoelen en werd nagelsyliste op mijn 17 jaar. Al snel kreeg ik de smaak te pakken en volgende ik een opleiding schoonheidsspecialist en gespecialiseerde voetverzorgster.

Mijn klanten waren zo ontzettend tevreden dat dit nieuws zich snel verder verspreidde. De slaapkamer werd al snel te klein en ik nam de zaak Sybel over toen ik 22 jaar was. Dit werd schoonheidsinstituut Eleonora.

Wegens het grote succes nam ik mijn eerste personeelslid aan en leerde ik haar de kneepjes van het vak. De klanten bleven komen. Ondertussen werken wij samen met een groep van 9 leuke, jonge meiden.

Na corona was mijn energie groter dan ooit en opende ik in mei 2022 een gloednieuw schoonheidsinstituut, Schoonheidsinstituut Sint-Andries. Met ons topteam kon er niks verkeerd gaan. En ook dit resulteerde in een goed draaiende zaak.

We deden alle behandeling van massage, gelaatsverzorging, ontharing, laser en wimpers. Maar 1 iets ontbrak nog en dit was afslanken. Bij toeval kwam de zaak Vitasyle mij persoonlijk vragen of wij hun zaak wilden overnemen. Door mijn gedrevenheid kon ik hier geen neen op zeggen en startte ik Schoonheidsinstituut Eleonora Strak & Fit in Sint-Michiels. afbeelding

Wat is je favoriete behandeling in je eigen zaak?

Onze specialisatie is vooral huidverbetering en laser & afslanken,....
Wij houden persoonlijk van de afwisseling en de variatie in onze job. Kwaliteit van producten en toestellen is altijd mooi meegenomen. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Brugge vind je een aanrader?

Cafe Pistolet, een jong en origineel concept. Het is er aangenaam zitten en de creativiteit met pistolet verrast mij telkens op nieuw. Een echte aanrader vanwege de kaart maar ook omwille van de uitbaters die dit met hart en ziel uitvoeren.

Ontdek hier meer over Schoonheidinstituut Eleonora of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Brugge