Ontdek het gezicht achter.... Twee Meisjes

Wie ben je en wat is je zaak?

Ik ben Margriet Sergeant en baat de de kledingzaak Twee Meisjes te Brugge uit. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Toen ik een jonge twintiger, was ik een beetje gefrustreerd van het kledingaanbod in Brugge. Ik zag fleurige, kleurige jurkjes online, maar dit aanbod was hier zoek. Vele winkels verkochten ongeveer hetzelfde. Ook waren er in Brugge ketens en duurdere boutiques. Iets ertussen was zeldzaam. Maar ik hield ook niet van de manier waarop sommige verkoopsters van kleinere boutiques je onder druk zetten om iets te kopen. Ik durfde amper binnen in die boutiques. Ik wou het anders doen. Met de klant centraal, een origineel aanbod, en qua prijs ook betaalbaar. En zonder klanten onder druk te zetten om iets te kopen. Ik heb liever een tevreden klant, dan een goede verkoop. Ik lees geen modeboekjes, en 90% van de vrouwen die ik ken zijn daar ook niet teveel mee bezig. Ze weten zelf wat ze mooi vinden. Niet teveel poespas. Niet teveel rarigheden. Ik kan ook helemaal blij worden als ik iemand zie passeren in mooie of leuke kleding. Bovendien mag je het gevoel dat een vrouw heeft als ze voelt dat ze er goed uitziet, niet onderschatten.

Ik heb de grote Raymond ook toestemming gevraagd om de naam te gebruiken. Want de naam is effectief gebaseerd op het nummer. Heel toevallig had mijn broer hem eerder gevraagd om coach te worden van z’n legendarische voetbalploeg ‘de 7 Torretjes’. Wegens tijdgebrek, en zeker geen gebrek aan ambitie, heeft hij daarvan afgezien, maar hij kon toch moeilijk 2 verzoeken weigeren. Maar ik heb zijn zegen gekregen! Het is een gezellige winkel, waar er al eens wat kleinkunst en prachtige rock de revue passeert, dus hopelijk heb ik zijn naam niet te vercommercialiseerd, dat was zeker niet de bedoeling. afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

Een lange jurk van Pieces in een leuke print, een superzacht pulletje van Mika elles erop en je bent de deur uit. Sowieso let ik er wel op dat de kledingstukken niet moeilijk zijn om te stylen. Ook van de hoge taille jeans van BYoung liggen er een paar in mijn kast. En dan de ontdekking van de eeuw: een 100% wollen sjaal. Kan ik niet meer missen! Zo warm. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Brugge vind je een aanrader?

Er zitten zoveel topzaken bij, dat is echt moeilijk. Sowieso hebben mijn buren in de Ezelstraat en St-jakobsstraat (Goût et couleurs, F. Van pamel, La stanza di stefania…) een prachtig zakaanbod. Paula Mostaert is een zaak waar alles klopt aan het fantastisch concept.

Ook heb ik eens samen met mijn vriend elk een parfum op maat laten maken bij ELLIS GIJSEN. Een heel leuke ervaring om samen te doen! Verder vind ik dat we met zijn allen massaal moeten gaan shoppen bij Karmamarkt in de langestraat, want wat zij doen is prachtig en goed voor het milieu!

Ontdek hier meer over Twee Meisjes of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Brugge