Adriaan

het Brugse Grand Café waar iedereen zich thuis voelt

restaurant-bar-cafe

Adriaan

Resto / Bar / Café > Bar > Koffiebar

Wie in Brugge de lekkerste koffie zoekt, stapt zeker ooit bij Adriaan binnen. In het neoclassisistisch voormalig bankgebouw uit 1832 herken je de grandeur van de Parijse en Weense Grand Cafés. Marie ontvangt je met elegantie in een warm interieur met de prachtige vitrinekast vol koffieattributen als blikvanger.

Want koffie, dáár draait het om bij Adriaan. Alles begint bij de bonen en blends die de Kortrijkse familie Deprez (Viva Sara) zorgvuldig voor ons selecteren. Met liefde, heet water en artisanale kennis van zaken puren onze barista’s daaruit de heerlijkste koffie, die daarna stijlvol aan tafel binnen of op ons terras wordt geserveerd. Bij Adriaan is koffiedrinken altijd een belevenis.

En ook wie niet zo tuk is op koffie komt bij ons aan haar of zijn trekken. Met heerlijke chocolademelk, hartverwarmende thee, huisgemaakte icetea, versgeperst fruitsap, een goed glas wijn of een klassieker uit de Belgische bierwereld is er voor elk wat wils. Een knorrende maag wordt snel gesust met een stuk geurend gebak, een licht ontbijt, een kom soep met brood of een lekkere lunch.

Adriaan is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Cadeaubon Brugge kan gebruiken.
Cadeaubon Cadeaubon Brugge kopen

Locatie

Adriaan Willaertstraat 7
8000 Brugge
Tel: 0499 83 87 00
Website: https://coffeebaradriaan.be