Eethuis De Bron

Vegetarisch in hartje Brugge met liefde, prijsbewust en bovenal supergezond!

restaurant-bar-cafe
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Eethuis De Bron

Al meer dan 25 jaar koken Anuschka Pollet en Philippe Snauwaert vegetarisch, met liefde, dag na dag, heel prijsbewust en bovenal supergezond!

Ze zijn bekend voor hun uiterst gevarieerde dagschotels. Ze maken er een eer van om in de keuken enkel te werken met dagverse ingrediënten en deze op creatieve wijze te combineren.

Als hoofdgerecht kan je kiezen uit 4 soorten schotels, van babybord tot superbord. De schotel bevat granen, een viertal warme groenten en een variatie van rauwkost bestaande uit biologische ingrediënten.

Vegetarische burgers, groententaarten, lasagnes en eigen gebak zijn de specialiteiten.

openingsuren

ma: 11:45 - 14:00

di: 11:45 - 14:00

wo: gesloten

do: 11:45 - 14:00

vr: 11:45 - 14:00

za: gesloten

zo: gesloten

Eethuis De Bron is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Brugge kan gebruiken.
Cadeaubon Brugge kopen

Locatie

Katelijnestraat 82
8000 Brugge
Tel: 050 33 45 26

Website: https://www.eethuisdebron.be/