De Stoepa

Gezellige eet-en praatkroeg op wandelafstand van het station en de Brugse binnenstad...

restaurant-bar-cafe
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

De Stoepa

De stoepa is een gezellige eet-en praatkroeg aan de rand van de Brugse binnenstad.Je kan er terecht voor een lekkere hap of een leuke babbel vergezeld van een glaasje.De stoepa ademt een licht Oriëntaalse sfeer uit en die kan je ook terugvinden in de diverse wok-vis-en pastagerechten.Wil je echter genieten van een snelle,lichtere hap,probeer dan eens de tortigrilla of een rijk gevulde salade... Wil je echter enkel genieten van een lekker glaasje met tapa,dan bieden wij u,naast de gezellige bar,een ruim tuinterras aan waar het heerlijk vertoeven is....

De Stoepa is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Brugge kan gebruiken.
Cadeaubon Brugge kopen

Locatie

Oostmeers 124
8000 Brugge

Website: http://www.stoepa.be