Flanders Hotel

contemporary comfort in a historic setting

hotel-bnb-trip

Flanders Hotel

De rijke geschiedenis van Brugge is overal in de stad terug te vinden. Flanders Hotel heeft zelf ook een rijke geschiedenis. Het hotel is gevestigd in een gebouw waar sinds 1905 het Grand Hotel Verriest gevestigd was, destijds het grootste hotel van Brugge. Het gebouw verloor zijn functie als hotel in 1940 en werd in de jaren negentig opnieuw gerenoveerd, zij het op kleinere schaal. Sedert 2000 baten wij Flanders Hotel uit als een familiehotel met een warm onthaal en een onberispelijke service. De ligging van het hotel is ideaal en daarom ideaal om de kleinste uithoekjes van onze mooie stad te ontdekken of een fietstocht door het Brugse ommeland of de kust te maken.

Onze 50 kamers zijn voorzien van alle nodige comfort, persoonlijk regelbare airco, private badkamer, gratis wifi, enz. Kinderen zijn bij ons welkom! Wij beschikken over 3- en 4- persoonskamers. Gratis babybedjes kunnen aangevraagd worden bij de reservering (volgens beschikbaarheid). Tevens hebben wij ook twee mindervalide kamers (club kamer - bij reservering aan te vragen). Bij ons kan u veilig online in- en uitchecken.

Al meteen bij aankomst maar ook voor en/of na het diner in een van de vele restaurants in een straal van 150 m kan u in alle rust genieten in onze lounge bar Barazar van een lekker glaasje wijn, een originele cocktail of een fris streekbier. Bij mooi weer kan u plaatsnemen in de binnentuin en in de winter bij de haard, om samen met uw familie of vrienden na te praten over uw verblijf in onze schitterende stad.

Na het ontdekken van onze kunststad en UNESCO werelderfgoedstad kan u nog genieten van het binnenzwembad.

Bij het ontwaken staat u een lekker ontbijt te wachten met zelfgebakken broodjes en viennoiserie, pannekoeken, wafels, verse fruitsla, eitjes, zalm, kaas, charcuterie, huisgemaakte granola en nog veel lekkers. Dit wordt geserveerd in de ontbijtzaal met zicht op de tuin of in de kamer zoals gewenst.

Wenst u Brugge te ontdekken per fiets? Of u wil graag tot aan de kust te rijden maar hebt geen fiets, geen probleem deze kan u bij ons huren. (bij voorkeur op voorhand en volgens beschikbaarheid) Tevens beschikken wij over een private parking (betalend en bij voorkeur op voorhand te reserveren).

Bij ons logeert u veilig. Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid. Alle medewerkers dragen mondmaskers. Wij respecteren de social distance. Handgels zijn op diverse plaatsen beschikbaar doorheen het hotel. Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals, liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen. Uw kamer wordt voor aankomst heel grondig gereinigd en gedesinfecteerd met extra aandacht voor de 10 meest aangeraakte plaatsen.

Flanders Hotel is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Brugge kan gebruiken.
Cadeaubon Brugge kopen

Locatie

Langestraat 38
8000 Brugge
Tel: 050 33 88 89

Website: http://www.hotelflanders.com