Ki - Sentido

Prikkel je zintuigen

wellness-beauty

Ki - Sentido

Wil je graag eens helemaal tot rust komen?

Dan hebben we goed nieuws want met Massada laten we jou zowel vanbuiten als vanbinnen stralen. Een Massada gelaatsverzorging is uniek door het gebruik van natuurlijke en minerale huidverzorgingsproducten die alle zintuigen prikkelen en geschikt zijn voor elk huidtype.

We beslissen op basis van je persoonlijke wensen en (huid)behoeften met welke Massada behandeling we jouw geluksgevoel verhogen. Of je nu nood hebt aan een anti-aging behandeling of je jouw gevoelige huid wilt kalmeren, we hebben voor jou de geschikte Massada gelaatsverzorging.

Massada geeft een nieuwe betekenis aan gelaatsverzorging en staat voor een ultieme 'wellness beleving'. Wij zijn gespecialiseerd om met Massada de energie van je huid te stimuleren en te verbeteren.

Met een relaxerende lichaamsmassage word je bij Ki-Sentido volledig ontspannen van kop tot teen.

Het hele lichaam wordt van top tot teen door knedende, zachte en warme handen aangepakt. Het lichaam en geest wordt bewust als één geheel ervaren. Het evenwicht wordt hersteld. De massage zorgt voor vermindering van vermoeidheid, pijnklachten of stress: volledige ontspanning op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau.

Kijk hier eens naar ons filmpje zodat je een beeld krijgt van wat je kan verwachten.

Kies voor een heerlijk ontspanningsmoment en maak alvast een afspraak bij Ki-Sentido.

Veel liefs,

Uw schoonheidsspecialiste

Kim

Ki - Sentido is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Cadeaubon Brugge kan gebruiken.
Cadeaubon Cadeaubon Brugge kopen

Locatie

Sint-Jansdreef 40
8200 Brugge
Tel: 0497/62 41 03

Website: https://www.ki-sentido.be