Parallax

Maatwerk van Hemden tot Kostuums

mode-accessoires

Parallax

Maatwerk ?Parallax biedt de keuze aan van twee soorten pakken op maat. Een maatpak zit altijd twee keer zo goed dan een gewoon kostuum. Het is eigen aan de persoon die het draagt. Ontdek bij Parallax het comfort van een kostuum op maat van Scabal of Private Label.

Dankzij onze samenwerking met de firma Scabal kan u uw kostuum of vest volledig laten personaliseren. U kiest zelf de stof uit méér dan 5.000 kwaliteitsstoffen en aan de hand van verschillende pasmodellen wordt een pak helemaal aan uw model, en uw persoonlijke wensen aangepast. U verkiest een speciale voering of speciale knopen? Extra gsm-zakje of extra ticketzak? Uw naam of initialen binnenin geborduurd? Het kan allemaal volgens het Made-To-Measure principe van Scabal. ?De leveringstermijn is 3 weken en dit alles vanaf 950€. Bij een bestelling schenkt Parallax U het discrete opbergzakje voor uw gsm en uw initialen geborduurd in de voering volledig GRATIS. Zonder enige méérprijs.

Private Label is gespecialiseerd in kostuum op maat. Bij dit merk kan u alles van top tot teen uitkiezen voor een pak dat kan dienen voor elke gelegenheid die u maar wilt. De beginprijs van dit kostuum is 750 euro.

Parallax is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Brugge kan gebruiken.
Cadeaubon Brugge kopen

Locatie

Zuidzandstraat 17
8000 Brugge
Tel: 050 33 23 02

Website: https://parallax.be