Ontdek het gezicht achter... Vanhalle Wellness

Wie zijn jullie en wat is jouw zaak?

Ik ben Veerle Vanhalle al 34 zaakvoerster van Vanhalle Wellness - Anti aging een schoonheidsinstituut in het rustige Sint Kruis aan de rand van Brugge. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Wat ooit gestart is als een klassiek schoonheidsinstituut in 1989 is geëvolueerd naar een Wellness en Esthetisch centrum met een holistische visie.

Vanuit mijn jaren van opleidingen heb ik ervaren dat lichaam-levensstijl en het mentale zéér sterk met elkaar verbonden zijn. Ons gelaat is de weerspiegeling van onze binnenkant, je kan pas stralen als je balans ervaart op dit gebied.

Via opleidingen als Shiatsu therapeut en Ayurvedische polsdiagnose kreeg ik hier inzichten over.
Vandaar is mijn aanpak enigszins wat anders, ik ga ervan uit dat we de mens in zijn totaliteit moeten bekijken.

Idealiter gebeurt dit via een polsdiagnose waar we kunnen zien waar eventuele disbalansen zijn ontstaan. Eet je, leef je volgens je eigen constitutie (VATA-PITTA -KAPHA); kortom ben je jezelf?

Van daaruit adviseren we eventueel massages om mentaal te herstellen en vitaliteit terug te vinden.
Of kijken we of er andere adviezen nodig zijn naar bv gebruik van suppletie. Want de evolutie in voeding en bereiding, ons eetgedrag zorgt ervoor dat we vele belangrijke stoffen niet of te weinig opnemen in ons lichaam. Deze chronische tekorten hebben een effect op de algemene veroudering van ons lichaam, waardoor klachten ontstaan.

Ook onze huid heeft daardoor zijn problemen, als te droog, te vet, onzuiverheden, allergieën, couperose, pigmentatie en veroudering...

Door te werken met producten die door onze huid goed worden opgenomen kunnen we een verschil maken in huidverzorging en zelfs verbetering. Er binnen 2 jaar 5 jaar jonger uitzien dan vandaag is onze slogan!

Via en intakegesprek kijken we welke verzorgingsadvies het beste aansluit bij je huidprobleem.
Van hieruit gaan we kijken welk productengamma het best aansluit bij je noden. En stellen een verzorgingsplan op voor in het instituut.
afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak?

De Ayurvedische Polsdiagnose
Omdat je van hieruit best kan zien waar de accenten moeten gelegd worden. Wat zorgt ervoor dat ons lichaam uit balans is? Het is belangrijk de essentie te kennen van het probleem, en van daaruit kan je beginnen bouwen aan ons nieuwe IK.

Zijn wie je bent dat is pas gelukkig zijn... en dat gecombineerd met cosmetica die natuurlijk is, die je huid zijn vitaliteit en jeugdigheid teruggeeft. Het kan zonder botox en filler, gewoon jezelf zijn... uniek! afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Brugge vind je een aanrader?

Er zijn er enkele :
Schoenen Danneels om hun kwaliteit en service, Bar Boutique voor zijn gezelligheid en sfeer en lekkere dranken. De Stoepa als je eens gezellig wil bij praten met een vriendin.

Ontdek hier meer over Vanhalle Wellness of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Brugge